B7BBD6C3-453E-4F1C-8501-BE86E392BF8F
Vip services: for den totale bryllupsopplevelsen

BRUD: gullpakken
Hvorfor ikke unne deg en start på dagen som virkelig legger alt til rette for en fantastisk opplevelse: Bli hentet av en luksuriøs bil med sjåfør og bli kjørt til salongen med et forfriskende glass champagne. Vel fremme i salongen får du servert en lett frokost mens du blir vel ivaretatt: du får manicure og pedicure, blir perfekt stylet på håret og får en fantastisk make-up tilpasset deg. Om du ønsker det kan vi komme hjem til deg dagen før for å gi deg en spray-tan, noe som sikrer en jevn og fin gylden glød på den store dagen. Hele pakken tar ca 4 timer og du vil føle deg som en dronning når du går mot din kommende ektemann/kone.

På forhånd har vi hatt en konsultasjon og en prøvetime hvor vi går gjennom dine ønsker for hud/hår for dagen og sammen lager en plan for dagen.

12000kr

Brudgom: gullpakken
Total bryllupspakke hvor du blir hentet av en luksusbil med sjåfør, kjørt til vår salong hvor vi står klare med champagnefrokost til deg. Du får en deilig hodebunnsmassasje, deretter hårklipp og styling, før du blir kjørt til vielsesstedet i god tid til å ta imot din vakre brud/brudgom. Hvis du ønsker en fresh brunfarge på dagen din, kan vi komme hjem til deg kvelden før og utføre en spray-tan. Dressen din kan vi selvsagt ha hos oss, slik at den er klar til du skal bruke den.

Pakken inkluderer selvsagt en konsultasjon hvor vi går gjennom dine ønsker for dagen og legger en plan for gjennomføring sammen.

4000kr

DIAMANTPAKKEN
Denne luksus pakken er for alle som ønsker å unne seg selv, eller noen de er glad i, noe ekstra. Du blir hentet i en luksus bil når det passer deg. Når du ankommer salongen vil du bli severt champange og deilig mat. Det du ønsker. Du får en hårkonsultasjon etterfulgt av en avslappende hodebunnsmassasje etterfulgt av en klipp med styling. Du får manicure og pedicure og vil få make-up tilpasset din personlighet. Om du ønsker det kan vi gi deg spray-tan, enten kvelden før, eller same dag. Når du er ferdig stylet kjører luksusbilen deg dit du skal.

En perfekt dag for deg som ønsker å skjemme deg selv bort, feire noe eller kanskje det skal være en del av en overraskelse til noen du er glad i?

8000kr